BEOGRAD PIROTEHNIKA

Dobro došli na sajt PIROTEHNIKA BEOGRAD, koji je ogranak našeg već svima poznatog brenda Urban Dart

TRADICIJA I KVALITET

Kao lideri u oblasti pirotehnike, ponosni smo što možemo da vam ponudimo širok asortiman proizvoda koji će vašu svaku proslavu učiniti nezaboravnom.

Godinama se trudimo da našim klijentima pružimo samo najbolje, bilo da je reč o rođendanskim žurkama, korporativnim događajima ili novogodišnjim proslavama. Naš tim stručnjaka je uvek tu da vam pomogne u izboru prave pirotehnike za vaš događaj, a naš asortiman je pažljivo odabran kako bismo zadovoljili sve vaše potrebe.

pirotehnika beograd o nama
ZA SVE PROSLAVE I SVEČANOSTI

Prodaja pirotehnike

Radi pobošljanja i adekvatne prezentacije proizvoda pirotehnike bili smo prinuđeni da napravimo novi sajt koji će da prezentuje samo proizvode pirotehnike.

U našoj prodavnici na već poznatoj adresi možete pronaći renomirane evropske proizvožače pirotehnike kao što su JORGE, MP TROPIC I ORION.
Pirotehnika predstavlja vid zabave, kako za najmlađe tako i za nas starije koji ne možemo da odolimo pirotehnici u zimskim i prazničnim danima.
Naglasili bi da su cene pirotehničkih proizvoda u našoj radnji veoma povoljne u odnosu na naše konkurente.

Ulepšajte sebi i svojim najmlađima novogodišnje i božićne praznike uz sve vrste naših boksova, petardi, fontana, rimskih sveća i mnoge druge sitne pirotehnike, neka sve svetli i prsti u vašoj ulici.

Pridružite se našoj rastućoj zajednici zadovoljnih klijenata i dozvolite nam da vaš događaj pretvorimo u spektakl za pamćenje. Hvala što ste izabrali PIROTEHNIKA BEOGRAD i Urban Dart – zajedno činimo svaki trenutak posebnim.

PIROTEHNIKA BEOGRAD

Pirotehnika za sve svečanosti

PIROTEHNIKA BEOGRAD je mesto gde kvalitet susreće inovacije. Saradnja sa brendom Urban Dart omogućila nam je pristup najnovijim tehnologijama i trendovima u svetu pirotehnike, čineći nas pravim izborom za sve vaše svečane trenutke.
pirotehnika beograd o nama
pirotehnika beograd o nama