pirotehnika prodaja beograd

Pirotehnika

Potrebna vam je sitna pirotehnika za novu godinu ili za proslavu važnog događaja? Na pravom ste mestu!

Prve eksplozivne petarde koristile su se još u drevnoj  Kini, i to u religijske svrhe, kako bi Kinezi plašili zle duhove pred Novu godinu, a kasnije, u Evropi u 18. veku, najveći proizvođači su bili Italijani, a odmah za njima i Nemci. Englezi su oduvek bili fascinirani čarima vatrometa koji se često koristio na njihovim poznatim proslavama na dvoru, a o njemu čak i veliki Šekspir piše u svojim  čuvenim delima.

U modernom vatrometu fokus je na svetlosti, zvukovima i bojama. U našem Urban Dart  Army Shop-u možete pronaći veliki izbor najkvalitetnije piritehnike koja je dostupna na našem tržištu. Imamo box vatromete, sitnu pirotehniku, petarde, rimske sveće, fontane, rakete i baklje najpoznatijih prozvođača.

Upoznajte svet pirotehnike i otkrijte sve čari spoja neverovatnih kombinacija boja i zvukova. Uz našu pirotehniku svako vaše slavlje će izgledati čarobno!

Vatrometi su sve što vam je potrebno da Vaša proslava zasija, da se dugo pamti i dobije nesvakidašnji vizuelni efekat .

Kod nas, u raznolikoj ponudi, možete pronaći najjednostavnije, ali i specifične vrste spektakularnih vatrometa koji se koristite za doček Nove godine, za proslave rođendana, krštenja, za dečije zabave, za veridbe, godišnjice i razne druge svečane prilike. Takođe, imamo i veliki izbor vatrometa kojim možete obradovati svoje kumove, prijatelje i rođake na njihovom slavlju i priuštiti im nezaboravno iznenađenje.

Svi naši proizvodi su prvoklasni, izvanrednog kvaliteta i proverenih brendova koji su godinama prisutni na našem tržištu. Nudimo vam pirotehniku svih kategorija, različitog cenovnog ranga ,dužine trajanja, šarenolikog dizajna… Pretvorite vaše bitne datume u nešto originalno i veličanstveno što će sve ostaviti bez daha i što će se dugo pamtiti!

Iznenadite svoje drage goste i sebe spektaklom na nebu!